21 Mayıs 2012 Pazartesi

LOKUM'un Tarifi Baştan Yazılıyormuş; Yok Artık :)

Başlığı görünce bana inanmayanlar olabilir diye düşünerek aşağıdaki fotoyu ekledim.. 

Nasıl bir foto acaba bu okunmuyor diyenler için (ki fotonun aynı zamanda okunabilir olması gerekir mi o ayrıca tartışılabilir) Radikal'deki yazıya bir tık lütfen (Haber: Hacer Boyacıoğlu, kendisine teşekkür,selam,saygı)

Özetle bahsettikleri şey adaşım olan lokumların içinde yer alan şeker vb. oranların değişim oranlarıyla ilgili. Aynen şu foto kullanılabilir:

kaynak: radikal
Gazeteyi açıp 4.sayfada pat diye bu haberi görünce bir değişik oluyorsunuz haliyle :) 
İmza: - Lokum'un şekere bulanmış bıyıkları-

2 yorum:

  1. ha ha..!! komik olmuş :))
    yakında senin bıyıklarının ne oranda şekere bulanabileceğine dair de düzenleme gelebilir, ona göre..:)

    YanıtlaSil
  2. Neeeee, işte o zaman yıkılırım :P

    YanıtlaSil